
Μία πανεύκολη....και νόστιμη λιχουδιά,με αρκετά λιπαρά.
Αξίζει όμως τον κόπο,να την δοκιμάσετε....
ΥΛΙΚΑ
Αξίζει όμως τον κόπο,να την δοκιμάσετε....
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο κανταΐφι
1 λίτρο φρέσκο γάλα
8 αυγά
300 γρ.τυρί φέτα
300 γρ.ανθότυρο
300 γρ.γκούντα
300 γρ.κεφαλοτύρι
300 γρ.κασέρι
Μισό πακέτο μαργαρίνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λεκανίτσα,τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί ,προσθέτουμε τα 2 αυγά και ζυμώνουμε ελαφρά,
όσο να ανακατευθούν τα υλικά.
Σε βουτυρωμένο ταψί,(το βαθύ της ηλεκτρικής κουζίνας),στρώνουμε το μισό πακέτο κανταΐφι,αφού το έχουμε ξάνει,να αφρατέψει.Ρίχνουμε την γέμιση,να πάει παντού και από πάνω,στρώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια και στην ίδια λεκανίτσα των τυριών,χτυπάμε τα 6 αυγά που μας έμειναν ,με το 1 λίτρο γάλα και περιχύνουμε,ομοιόμορφα.
Αφήνουμε το ταψί μία ώρα περίπου στο ψυγείο,για να φουσκώσει το κανταΐφι και προσθέτουμε τη μαργαρίνη σε κομμάτια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο ,στους 180 βαθμούς,για 3 τέταρτα της ώρας περίπου.
Λία Γεωργιάδου
Λία Γεωργιάδου