
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλού,σπανάκι
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
1-2 πράσα
άνηθος
μαϊντανός
αλεύρι που φουσκώνει
αλάτι
πιπέρι
λαδάκι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρέπει να ζεματίσουμε και να βράσουμε για 5 λεπτάκια το σπανάκι.Ψιλοκόβουμε σε μπολ,τα κρεμμυδάκια,τα πράσα,τον άνηθο και τον μαϊντανό και ρίχνουμε το σπανάκι,επίσης ψιλοκομμένο.Προσθέτουμε το αλεύρι,ώστε να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα και συμπληρώνουμε,με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σε τηγάνι καίμε το λαδάκι και ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά,το μείγμα.Όταν ροδοκοκκινίσουν από την μία πλευρά τα κεφτεδάκια μας,γυρνάμε και από την άλλη,μέχρι να ψηθούν.
Για βοήθεια με το κουτάλι,γεμίζουμε ένα φλιτζάνι με νεράκι και βρέχουμε το κουτάλι,πριν από κάθε κουταλιά.
Λία Γεωργιάδου
Λία Γεωργιάδου