
Τα υλικά μου είναι
1/2 κιλού κιμάς μοσχαρίσιος
1 πράσο μικρό
3-4 πιπεριές,πράσινες γλυκές εννοείται.
1 ντομάτα μέτρια
1 κρεμμύδι μέτριο
2 αυγά
1 φλυτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι
1 κουτάλι σούπας κοφτό ρίγανη
Λίγο κάρυ
Πιπέρι
Αλάτι
Φρυγανιά όση πάρει
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
3-4 κουταλιές της σούπας ξύδι.
Βάζουμε τα λαχανικά στο μούλτι,δηλαδή το κρεμμύδι,τη ντομάτα,τις πιπεριές και το πράσο
Τα φέρνουμε 2-3 βόλτες όλα μαζί,δίχως να γίνουν αλοιφή και τα βάζουμε σε μπολ,όπου ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά,
εκτός της φρυγανιάς,που την υπολογίζουμε με το μάτι και την αφήνουμε πάντα στο τέλος.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψάκι,που έχουμε ρίξει λίγο ελαιόλαδο.
Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου.
Είμαι σίγουρη,ότι γνωρίζετε με τι θα τα συνοδεύσετε.
Υπάρχουν πολλές επιλογές,όπως πατάτες τηγανητές,πουρές πατάτας,ζυμαρικά η'πιλαφάκι.
Λία Γεωργιάδου
Υπάρχουν πολλές επιλογές,όπως πατάτες τηγανητές,πουρές πατάτας,ζυμαρικά η'πιλαφάκι.
Λία Γεωργιάδου